Velkommen til TeamVikaren.dk – et af Danmarks førende vikarbureauer

Leder du efter et nyt job? Så skulle du måske overveje at blive vikar hos et vikarbureau. Som jobsøgende får du flere muligheder hos vikarbureauet TeamVikaren.dk. Vi arbejder nemlig både med vikarservice, personaleudvælgelse og rekruttering for virksomheder. TeamVikaren.dk søger nye vikarer i hele landet til spændende og udfordrende vikarjob.

Som vikar hos vikarbureauet TeamVikaren.dk kommer du til at arbejde med det, du er god til, i én eller måske flere forskellige virksomheder. Du får naturligvis løn jf. overenskomsten, og din ansættelse kan enten strække sig over en længere periode i én virksomhed – eller flere lidt kortere perioder i flere forskellige virksomheder. Under alle omstændigheder får du som vikar hos os masser af erfaring, spændende udfordringer og mulighed for personlig udvikling.

Se de fagområder, vikarbureauet TeamVikaren.dk primært har vikarer inden for

Søger du noget mere fast end et vikarjob?

Selv hvis du ikke har lyst til at arbejde som vikar, kan det godt være, at vi hos TeamVikaren.dk har det rette job til dig. Måske er du en af de profiler, vi søger for vores kunder netop nu. Tjek her, om vi har nogle ledige jobs – eller send os en uopfordret ansøgning.

Når du er ansat gennem TeamVikaren.dk, forventer vi, at du tager på arbejde af lyst, og at dit humør er højt. Derved er du nemlig med til at skabe succes for vores kunder, for os og for dig selv.

For TeamVikaren.dk er du en vigtig ressource. Når du er ude og arbejde i en virksomhed, er du også TeamVikaren.dks ambassadør. Derfor er det afgørende, at du ligesom os har fokus på gensidig respekt, og at du udviser gåpåmod og fleksibilitet.

Vi glæder os til samarbejdet med dig.

Hvorfor skal du vælge TeamVikaren.dk som din arbejdsgiver?

  • Vi tager hensyn til dine ønsker om arbejdstider
  • Vi sørger for efteruddannelse
  • 25 % af alle vikarer ender med at blive fastansat ved kunden
  • Vi kontakter dig, hvis et vikariat matcher dine kompetencer
  • Vi har overenskomst, så du kan være sikker på, at din løn stemmer overens med reglerne
  • Vi er medlem af DI og Dansk Byggeri, så du kan være sikker på ordnede forhold.

TeamVikaren.dk – vi har dig i centrum.