Vi er et 100 % danskejet vikarbureau med mere end 25 års erfaring fra vikarbranchen. TeamVikaren.dk leverer vikarløsninger og foretager personaleudvælgelse for en række kunder i hele Danmark, og vi beskæftiger ca. 1.400 vikarer dagligt, fra vores elleve kontorer fordelt rundt i landet.

På alle kontorer har vi lokalkendte konsulenter, som sidder klar til at servicere vores kunder, modtage ansøgninger fra potentielle nye vikarer og hjælpe virksomheder med rekruttering af de rette kandidater til ledige stillinger.
Førende på vores felt

Gennem opkøb af vikarbureauerne Profil Vikar, Connect, Globel Danmark A/S, Jobvikar, Absolut Personaleservice og Vikar Gruppen Danmark har TeamVikaren.dk i dag en størrelse og professionalisme inden for vores felt, som gør, at der bliver lagt mærke til os. Og TeamVikaren.dk vil fortsat udvide, i takt med den stigende efterspørgsel.
Vores logo fortæller, hvem vi er

De tre farver i vores logo repræsenterer hver især de værdier, der spiller en aktiv rolle i måden, vi arbejder på hos TeamVikaren.dk.
GUL repræsenterer præcision: Vi leverer kvalitet med den rette timing og løser kundens opgaver optimalt.
BLÅ står for samarbejde og en professionel tilgang til at løse vores opgaver.
RØD symboliserer nærhed: Den tætte dialog med vores kunder og i kontakten til de lokale aktører.
Vi har den rette vikar- eller rekrutteringsløsning til din virksomhed

TeamVikaren.dk samarbejder med såvel enkeltmandsfirmaet som med de store spillere på markedet. Og vi deltager aktivt og konstruktivt, når vores kunder skal træffe vigtige beslutninger om f.eks. rekruttering.

Og vi arbejder altid ud fra den holdning, at vi hellere vil sige nej til en ordre end at skuffe kunden. Det, mener vi, er rigtigt samarbejde. Tag kontakt, og vi vil servicere jer på bedste vis.