Top logo
Top logo
 

RETTE MEDARBEJDER PÅ RETTE PLADS

Oversigt | Looking for job? | English   Norske   Svenska   Suomi   Polski

Velkommen til vikarbureauet TeamVikaren.dk

Fra vores kontorer i bl.a. Århus, Odense, Hanstholm, Hirtshals, København, Aalborg, Horsens, Vejle og Kolding leverer vi professionelle vikarløsninger samt kompetent polsk arbejdskraft – i hele Danmark.

Kvalitet, timing og samarbejde – det er vores grundværdier. Vi garanterer fleksibel arbejdskraft, pålidelig vikarservice og professionel rekruttering.

TeamVikaren.dk er blandt Danmarks førende vikarbureauer med vikarer inden for bygge & anlæg, industri, transport & lager, produktion, kantine, rengøring samt økonomi & administration.

  Du er her: TeamVikaren.dk
Seneste nyheder

Ledige stillinger

Find dit lokale kontor
Linje pil Område
 
Linje pil Søg på tekst


 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
 

Vikarbureau TeamVikaren.dk

Vikarer inden for mange brancher

Bliv vikar – arbejde hos et vikarbureau

TeamVikaren.dk beskæftiger ca. 1.250 vikarer dagligt og er et af Danmarks største landsdækkende vikarbureauer.

TeamVikaren.dk:

  • er et 100 % danskejet vikarbureau
  • har lokalkendte konsulenter på alle vikarbureauets kontorer
  • er et vikarbureau med en størrelse og professionalisme, som gør, at der bliver lagt mærke til os.

Vi udvider fortsat, i takt med den stigende efterspørgsel efter vores vikarservice samt vores ydelser inden for rekruttering og personale-udvælgelse. TeamVikaren.dk har kontor i Polen og kan levere polsk arbejdskraft, når du har brug for det.

Læs om vikarbureauet TeamVikaren.dk

Uanset om du har brug for en ekstra hånd i en dag eller for en længere periode, sender vi en vikar med de rette kvalifikationer.

  • Bygge og anlæg: tømrer, murer, elektriker, VVS, maskinfører, entreprenør m.m.
  • Rengøring, service m.m.
  • Transport og lager: chauffør, truckfører, terminal m.m.
  • og mange flere!

Du betaler en fast takst pr. time, vikaren arbejder for dig. Vikarbureauet foretager udbetaling af vikarens løn samt alle sociale bidrag inkl. pension i overensstemmelse med gældende overenskomst.

En vikar kan opsiges fra dag til dag, så du behøver kun beskæftige vikaren, så længe der er et behov.

Vikarer hos TeamVikaren.dk

Er du ledig? Få flere muligheder hos vikarbureauet TeamVikaren.dk. Vi arbejder nemlig både med vikarservice, personaleudvælgelse og rekruttering for virksomheder i hele Danmark.Som ansat hos vores vikarbureau kommer du til at arbejde med det, du er god til. Du får løn jf. overenskomsten, og din ansættelse kan enten strække sig over en længere periode i én virksomhed – eller flere, lidt kortere perioder i forskellige virksomheder.Hvis du søger fastansættelse frem for et vikarjob, er du måske lige en af de profiler, vi søger i vores afdeling for rekruttering og personaleudvælgelse.

Vi forventer, at du tager på arbejde af lyst, og at du derved er med til at skabe værdi for vores kunder.

Job hos vikarbureau TeamVikaren.dk