Velkommen til TeamVikaren.dk – et af Danmarks førende vikarbureauer

Er du jobsøgende og leder du efter et nyt job? Så skulle du måske overveje at blive vikar hos et vikarbureau. Du får som jobsøgende flere muligheder hos vikarbureauet TeamVikaren.dk. Vi arbejder nemlig både med vikarservice, personaleudvælgelse og rekruttering for virksomheder. TeamVikaren.dk søger nye vikarer i hele landet til spændende og udfordrende vikarjob.

Som vikar hos vikarbureauet TeamVikaren.dk kommer du til at arbejde med det, som du er god til, i én eller flere forskellige virksomheder, afhængigt af ønske. Du får naturligvis løn jf. overenskomsten, og din ansættelse kan enten strække sig over en længere periode i én virksomhed – eller flere kortere perioder i flere forskellige virksomheder. Under alle omstændigheder får du som vikar, hos os, en masse erfaring, spændende udfordringer og mulighed for personlig udvikling.

Se de fagområder, vikarbureauet TeamVikaren.dk primært har vikarer inden for

Søger du noget mere fast end et vikarjob?

Selv hvis du ikke har lyst til at arbejde som vikar, kan vi hos TeamVikaren.dk stadigvæk have det rette job til dig. Måske er du en af de profiler, som vi søger for vores kunder netop nu. Tjek her om vi har nogle ledige jobs – Ledige stillinger

Når du er ansat gennem TeamVikaren.dk, forventer vi, at du tager på arbejde af lyst, og at dit humør er højt. Derved er du nemlig med til at skabe succes for vores kunder, for os og for dig selv.

For TeamVikaren.dk er du en vigtig ressource, fordi du fungerer som en ambassadør hos os, når du arbejder hos vores kundevirksomheder. Derfor er det afgørende at du, ligesom os, har fokus på gensidig respekt, og at du udviser gåpåmod og fleksibilitet.

Vi glæder os til samarbejdet med dig.

Hvorfor skal du vælge TeamVikaren.dk som din arbejdsgiver?

  • Vi tager hensyn til dine ønsker om arbejdstider
  • Vi sørger for efteruddannelse
  • 25 % af alle vikarer ender med at blive fastansat ved kunden
  • Vi kontakter dig, hvis et vikariat matcher dine kompetencer
  • Vi har overenskomst, så du kan være sikker på, at din løn stemmer overens med reglerne
  • Vi er medlem af DI og Dansk Byggeri, så du kan være sikker på ordentlige forhold.

Opret dig som vikar nu

TeamVikaren.dk – vi har dig i centrum.