Hos TeamVikaren.dk hjælper vi vores kunder med at finde de nye medarbejdere. Vi søger mange forskellige medarbejdere, på alle niveauer og til mange forskellige brancher. Hvis du er aktivt jobsøgende eller bare er klar til nye udfordringer, er du meget velkommen til at kontakte os. Så tager vi dig i betragtning næste gang, vi skal rekruttere til en af vores kunder.

Sådan søger du et job gennem TeamVikaren.dk

1) Søg i alle vores opslåede stillinger

Søg opslåede stillinger
Hvis du har fundet en spændende stilling hos os så send os straks en ansøgning. Vurderer vi, at jobbet kan være noget for dig, så inviterer vi dig til en samtale. Her taler vi mere uddybende om jobbet, dog uden at fortælle dig, hvem virksomheden er. Såfremt du stadig er interesseret – og i øvrigt matcher vores og kundens forventninger – kan du blive præsenteret for kunden og indstillet til jobbet. Hvis jobbet viser sig ikke at være noget for dig, kan du vælge at blive optaget i vores emnebank for fremtidige henvendelser.

2) Tilmeld dig vores emnebank ”Uopfordret ansøgning”

Find nærmeste afdeling
Hvis ikke vi har en aktuel stilling, som passer til dig, kan du blive optaget i vores emnebank, som vi bruger aktivt, når vi søger medarbejdere til vores kunder. Du skal blot kontakte den nærmeste afdeling for en snak og derefter sende os dit CV. Det er gratis at blive optaget, og dine informationer bliver behandlet med diskretion og professionalisme. I det øjeblik vi har en stilling, som matcher dine kvalifikationer og ønsker, kontakter vi dig. Hvis du er interesseret i jobbet, vil du blive præsenteret for kunden og indstillet til stillingen.

Personprofil

Hos TeamVikaren.dk tilbyder vi vores kunder at lave en personprofil på kandidater i forbindelse med rekruttering af medarbejdere. En personprofil er et samtaleværktøj, som afdækker nogle personlighedstræk ved kandidaten. En profil vil aldrig stå alene i forbindelse med en rekruttering, men vil være en del af en helhed, der også tæller andre elementer, såsom samtale, uddannelse, beskæftigelse og referencer.

Som ansøger ved TeamVikaren.dk kan du blive bedt om at udfylde en personprofil, enten fra Garuda & DiSC. Garudas MedarbejderProfilen er nem at udfylde og kan bruges på alle niveauer i organisationen – fra timelønnede til mellemledere. MedarbejderProfilen er struktureret ved hjælp af Hoved-Hjerte-Ben Modellen, som er illustreret her på siden. DiSC-profilen afdækker styrker og svagheder, adfærd og udviklingsområder.

Garuda – Medarbejderprofilen

body_garuda
Hovedets egenskaber
Evnen til at analysere, få ideer, strukturere og organisere.

Hjertets egenskaber
Evnen til at samarbejde, opnå accept på ideer og etablere tillidsforhold.

Benenes egenskaber
Evnen til at påtage sig et selvstændigt resultatansvar og gennemføre løsninger.

Læs mere på www.garuda.dk