Måske har du spurgt dig selv ”Kan et rekrutteringsbureau hjælpe min karriere?”
Mange jobsøgende har ingen anelse om, hvor meget et rekrutteringsbureau kan hjælpe dem frem på arbejdsmarkedet.

Vi vil derfor gerne forklare dig, hvorfor du skal benytte dig af et rekrutteringsbureau – og hvorfor du netop skal vælge TeamVikaren/PersonaleBørsen.

Vi kan starte med at opklare begrebet:
Et rekrutteringsbureau er en professionel konsulentvirksomhed, som skaffer kvalificerede kandidater til ledige stillinger hos en virksomhed. Processen i at finde de rette kandidater kan tage lang tid for de fleste virksomheder, og derfor kontakter de rekrutteringsbureauer for at finde kandidater med de helt rigtige kvalifikationer. Det er her, TeamVikaren/PersonaleBørsen kommer ind på billedet: Som jeres rekrutteringspartner skaffer vi de bedste kandidater for vores kunder. Vi er med under hele processen, og vores mål er at gøre både virksomheder og jobsøgende glade. Det gør vi ved at sikre en nem og effektiv proces for begge parter. Virksomheden og kandidaten gennemgår en fælles forventningsafstemning, og på den måde skaber vi fundamentet for et godt samarbejde.

TeamVikaren/PersonaleBørsen tilbyder to typer af jobs; vikarjobs og fuldtidsjobs. Ved TeamVikaren hjælper vi virksomheder med at få medarbejdere til vikarstillinger som produktion, lager, m.m. Ved PersonaleBørsen tilbyder vi fuldtidsstillinger, som kræver flere kompetencer og erfaringer i branchen. Vores konsulenter er specialiserede i at finde kandidater inden for indkøb, bogholderi, projektledelse og andre typer af brancher. Vi forstår virksomhedens behov og ønsker, og matcher dem med kandidater med de rette kvalifikationer. Vi gør brug af arbejdsmetoden Search & Selection, som bygger på tillid og gennemprøvede processer til at finde de bedste kandidater til den enkelte virksomhed.

For jobsøgende kan jagten på et nyt job være en lang proces, og måske er man ikke engang altid helt klar over, hvilken stilling man ønsker. Med hjælp fra TeamVikaren/PersonaleBørsen får du hjælp under din jobsøgning og kommer et skridt nærmere drømmejobbet. Processen er effektiv, da dine rådgivere er konsulenter med stor viden inden for den branche, du er interesseret i. Ved at vælge et rekrutteringsbureau øger du blandt andet dine chancer for at få et job, da mængden af ansøgere i nogle tilfælde kan være 50 i stedet for 200, og vi taler med dig om, hvilke andre jobs, der kunne være interessante og relevante.

Under din jobsøgning har du måske udelukkende lagt fokus på ét arbejdsområde og overser andre muligheder. Her vil vores konsulenter hjælpe dig med at opdage nye muligheder i erhvervslivet. Dine kompetencer kan yde mere, end du selv tror. Måske har du begrænset dig til servicebranchen, da du kun har haft erfaringer med service. Her vil vores konsulenter vejlede dig i de retninger, som du ikke har tænkt på før. Som en start kan du sende dit cv til vores database. CV i databasen vil øge din chance for at komme i betragtning til andre jobs – jobs der måske ikke engang bliver annonceret på vores hjemmeside.

Der er derfor mange grunde til, at du bør anvende TeamVikaren/PersonaleBørsen som dit rekrutteringsbureau, og vi glæder os meget til at hjælpe dig med at finde dit næste job.