Forespørgslen vedrører kandidater til både vikariater og faste stillinger og vores kunder efterspørger medarbejdere til stort set alle brancher og med kvalifikationer spændende fra ufaglærte og faglærte medarbejdere til specialister (Ingeniører og IT-specialister).

Vi har mange års erfaring med at finde kvalificerede kandidater fra Tyskland og Østeuropa, men grundet øget vækst i hele regionen, er dette blevet markant vanskeligere at tiltrække de rette kandidater og derfor har vi i TeamVikaren/PersonaleBørsen intensiveret indsatsen for at finde kvalificerede kandidater i Tyskland og Spanien.

Baggrunden for at vælge netop disse to lande er, at kandidaterne er kvalificerede, motiverede, veluddannede og villige til at flytte til Danmark.

Alle medarbejdere tilbydes arbejde under gældende dansk overenskomst.

For at tiltrække rette kvantitet og kvalitet, har vi ansat to spansktalende interne konsulenter; én i Århus og én i København og har samtidig ansat et team af tysktalende konsulenter, der alle er klar til at hjælpe vore kunder med kvalificeret arbejdskraft.

Konsulenterne kommer til at arbejde med tiltrækning af kandidater, både fra Danmark, men også i henholdsvis Tyskland og Spanien, og udover tiltrækning kommer de til at hjælpe kandidaterne med rejsen til Danmark, kontakt til danske myndigheder (CPR og SKAT) og med at finde bolig.

Vi er kommet godt i gang og har med stor succes rekrutteret 50 tyskere og 25 spaniere, der alle arbejder hos vore kunder og den feed-back vi får er overvældende.

Vi vil også gerne hjælpe jeres virksomhed med kvalificerede tyske og/eller spanske medarbejdere, og kontakt os gerne i dag for en dialog omkring muligheder.