Vi er et 100 % danskejet vikarbureau med mere end 25 års erfaring fra vikarbranchen. TeamVikaren/PersonaleBørsen leverer vikarløsninger og foretager personaleudvælgelse for en række kunder i hele Danmark. Vi beskæftiger ca. 1.400 vikarer dagligt, fra vores elleve kontorer fordelt rundt i landet.

På alle kontorer har vi lokalkendte konsulenter, som sidder klar til at servicere vores kunder, modtage ansøgninger fra potentielle nye vikarer og hjælpe virksomheder med rekruttering af de rette kandidater til ledige stillinger. Vi  er som vikarbureau én af de førende på vores felt.

Gennem opkøb af vikarbureauerne Profil Vikar, Connect, Globel Danmark A/S, Jobvikar, Absolut Personaleservice og Vikar Gruppen Danmark har TeamVikaren/PersonaleBørsen i dag en størrelse og professionalisme inden for vores felt, som gør, at der bliver lagt mærke til os. TeamVikaren/PersonaleBørsen vil fortsat udvide, i takt med den stigende efterspørgsel.

TeamVikaren/PersonaleBørsen samarbejder med enkeltmandsfirmaet såvel som med de store spillere på markedet. Og vi deltager aktivt og konstruktivt, når vores kunder skal træffe vigtige beslutninger om f.eks. rekruttering.

Vi, hos TeamVikaren/PersonaleBørsen, arbejder altid ud fra den holdning, at vi hellere vil sige nej til en ordre end at skuffe kunden. Det, mener vi, er rigtigt samarbejde. Tag kontakt, og vi vil servicere jer på bedste vis.