Opnå konkurrencemæssige fordele, og styrk din markedsposition og konkurrenceevne ved at bruge fleksibel og skalerbar arbejdskraft fra TeamVikaren.dk. Vi leverer kvalitet til tiden og garanterer et højt serviceniveau og minimerede omkostninger.

Når du bruger vikarbureauet TeamVikaren.dk, undgår du uudnyttet overkapacitet og sikrer maksimal udnyttelse af din virksomheds ressourcer.

TeamVikaren.dk har vikarer i hele landet. Vi opererer med 24 timers døgnvagt 365 dage om året og tilbyder desuden fri rekruttering til vores fasteaftalekunder. Kort sagt: Du får den bedste vikarservice hos TeamVikaren.dk.

1) Et bredt udvalg af kvalificerede vikarer

Med 25 års erfaring fra vikarbranchen og en omfattende database med vikarer og jobsøgende inden for mange forskellige brancher har TeamVikaren.dk gode muligheder for at finde lige netop den vikar eller nye medarbejder, der matcher profilen, din virksomhed søger.

2) Kvalitet til tiden

Hos TeamVikaren.dk har god service og kvalitet førsteprioritet. Vi garanterer kvalitet til tiden. Hvis vi vurderer, at vi ikke kan levere kvalitet til tiden, siger vi hellere nej tak til en ordre.

3) Skalering af arbejdskraften med vikarbureau

Din virksomheds behov for arbejdskraft kan variere. Derfor kan du opleve en konkurrencemæssig fordel ved at benytte vikarer fra TeamVikaren.dk efter behov frem for at fastansætte nye medarbejdere. TeamVikaren.dk sikrer dig stor fleksibilitet og mulighed for at skalere din medarbejderstab efter behov.

4) Ingen unødvendige omkostninger

Hos TeamVikaren.dk slipper du for unødvendige udgifter og uforudsete lønomkostninger. Du betaler en fast takst pr. time, og vi står for lønudbetaling, sociale bidrag og pension. Vores vikarer kan opsiges fra dag til dag, hvilket sikrer dig, at du ikke betaler for mere, end du har brug for.

5) Med et vikarbureau undgår du spildtid

Undgå at bruge tid på at finde afløsere mv. TeamVikaren.dk har en omfattende database med kvalificerede vikarer – og garanteret også den rette vikar til netop de opgaver, du har brug for at få løst nu og her.

6) Erfarne, fleksible og omstillingsparate vikarer

Vi ved, hvor vigtigt det er for din virksomhed, at en vikar eller ny medarbejder hurtigt og nemt kan tilpasse sig den aktuelle stilling og virksomhed. Vores omfattende portefølje af vikarer fra mange forskellige brancher og faggrupper gør os i stand til at opfylde vores kunders behov fra a-z. Vi kan tilbyde erfarne, fleksible og omstillingsparate medarbejdere i hele landet, når du har behov for det – fra dag til dag.

Mere information om vikarløsninger hos TeamVikaren.dk