Hos TeamVikaren.dk ved vi, hvor vigtig en kort og effektiv proces er, når der er brug for en vikar. Og at virksomhederne samtidig har brug for kvalificeret arbejdskraft, som kan løse konkrete opgaver. Med en omfattende database af vikarer, hvis kvalifikationer vi altid kan stå inde for, kan vi hurtigt finde den rette vikar til din virksomhed, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Når vi ansætter vikarer, lægger vi stor vægt på fleksibilitet og omstillingsparathed, så vores vikarer altid er hurtige til at omstille sig til nye opgaver i virksomheder, de ikke har arbejdet for tidligere. På den måde sikrer vi en høj kvalitet i det arbejde, vores vikarer udfører, uden behov for lange indkørselsperioder, oplæring mv.

TeamVikaren.dk tilbyder vikarer inden for en bred vifte af brancher og fagområder og kan dermed servicere mange forskelligartede kunder, professionelt og effektivt.

Se, hvilke brancher vi har vikarer inden for, her

Motiverede vikarer – bedre arbejde

Gode arbejdsforhold, herunder løn til tiden, skaber arbejdsglæde og motivation. Derfor er det vigtigt for os at sikre at, både vikarer og virksomheder, oplever høj kvalitet og professionalisme, når de samarbejder med os. For os er kvalitet lig med, at de vikarer som virksomheden modtager fra TeamVikaren.dk, besidder de kvalifikationer og kompetencer, som din virksomhed har behov for. Derudover har alle vores vikarer positive referencer fra tidligere jobs samt, naturligvis, en ren straffeattest.
Find et TeamVikaren.dk-kontor nær dig

Vi har kontorer i hele Danmark og kan derfor tilbyde lokale vikarer over det meste af landet.

Kontakt dit lokale TeamVikaren.dk-kontor

Find dit lokale vikarbureau