Rekruttering for virksomheder

Vores konsulenthus (rekrutteringsbureau), PersonaleBørsen, sikrer en professionel og målrettet rekruttering.

TeamVikaren.dk’s rekrutteringsspecialister er tilknyttet PersonaleBørsen, som er en del af TeamVikaren.dk-koncernen. Vores primære fokus i PersonaleBørsen er at skaffe vores kunder de bedste kandidater til ledige stillinger.

For at kunne foretage rekruttering med succes er det vigtigt for os, at vi kender begge parter (virksomheden og kandidaten) samt har forståelse for deres forventninger til hinanden. Derfor involverer vi også altid specialister fra PersonaleBørsen, når kunder efterspørger egentlige rekrutteringsopgaver.

PersonaleBørsen arbejder systematisk efter en velbeskrevet procesmodel i alle rekrutteringsforløb. Herved sikrer vi, at kvalitet, tilbagemeldinger og resultater til enhver tid er afstemt og lever op til vores kunders forventninger.

Stor kandidat-database – bidrager til en effektiv process.

Mange mennesker henvender sig til os, når de er på udkig efter nye udfordringer og søger nyt job. Vi har derfor en stor database af kandidater, der ofte er med til at effektivisere rekrutteringsprocessen yderligere.

Personprofil

Hos TeamVikaren.dk tilbyder vi vores kunder at lave en personprofil på kandidater i forbindelse med rekruttering af medarbejdere. En personprofil er et samtaleværktøj, som afdækker nogle personlighedstræk ved kandidaten. En profil vil aldrig stå alene i forbindelse med en rekruttering, men vil være en del af en helhed, der også tæller andre elementer, såsom samtale, uddannelse, beskæftigelse og referencer.

Som ansøger ved TeamVikaren.dk kan du blive bedt om at udfylde en personprofil, enten fra Garuda & DiSC. Garudas MedarbejderProfilen er nem at udfylde og kan bruges på alle niveauer i organisationen – fra timelønnede til mellemledere. MedarbejderProfilen er struktureret ved hjælp af Hoved-Hjerte-Ben Modellen, som er illustreret her på siden. DiSC-profilen afdækker styrker og svagheder, adfærd og udviklingsområder.

Kontakt PersonaleBørsen her

Rekruttering for kandidater

1) Søg i alle vores opslåede stillinger

Hvis du har fundet en spændende stilling hos os så send os straks en ansøgning. Vurderer vi, at jobbet kan være noget for dig, så inviterer vi dig til en samtale. Her taler vi mere uddybende om jobbet, dog uden at fortælle dig, hvem virksomheden er. Såfremt du stadig er interesseret – og i øvrigt matcher vores og kundens forventninger – kan du blive præsenteret for kunden og indstillet til jobbet. Hvis jobbet viser sig ikke at være noget for dig, kan du vælge at blive optaget i vores emnebank for fremtidige henvendelser.

Se ledige stillinger her

2) Tilmeld dig vores emnebank ”Uopfordret ansøgning”

Hvis ikke vi har en aktuel stilling, som passer til dig, kan du blive optaget i vores emnebank, som vi bruger aktivt, når vi søger medarbejdere til vores kunder. Du skal blot kontakte den nærmeste afdeling for en snak og derefter sende os dit CV. Det er gratis at blive optaget, og dine informationer bliver behandlet med diskretion og professionalisme. I det øjeblik vi har en stilling, som matcher dine kvalifikationer og ønsker, kontakter vi dig. Hvis du er interesseret i jobbet, vil du blive præsenteret for kunden og indstillet til stillingen.

Indsend dit CV her