Med konceptet “Try & Hire” giver TeamVikaren.dk din virksomhed mulighed for at lære en medarbejder bedre at kende, inden I evt. beslutter jer for en fastansættelse.

Try & Hire fungerer på den måde, at I sammen med en konsulent fra TeamVikaren.dk opretter en stillingsprofil og gennem vores vikarservice ansætter medarbejderen – med en prøvetid på 12 uger. Prøvetiden giver virksomheden og medarbejderen mulighed for at se hinanden an. Hermed får begge parter tid til at vurdere, om de har truffet det rette valg, og om de gensidige forventninger bliver indfriet.

Vær sikker på, at I har den rette kemi

Det er oftest relativt nemt at afdække de enkelte kompetencer og kvalifikationer ved en ny medarbejder. Lige så vigtig for det fremtidige samarbejde er imidlertid kemien mellem den nye medarbejder, arbejdsgiveren og de øvrige medarbejdere i virksomheden. En Try & Hire-ansættelse er den optimale måde at få afklaret, om kandidat og virksomhed er et match.

De første 12 uger af ansættelsen arbejder vores vikar under de forhold, der er gældende for vores vikarservice. Herefter tager vi sammen stilling til det videre forløb. I kan også skifte den valgte medarbejder ud midt i perioden, hvis det viser sig, at kemien ikke er der. I opnår altså stor fleksibilitet og får mulighed for at ansætte den helt rette person til stillingen.

Hvorfor rekruttering med vikarbureauet TeamVikaren.dks Try & Hire-løsning?

  • Udvælg den bedste kandidat sammen med TeamVikaren.dks konsulent
  • Mange dygtige kandidater at vælge imellem i TeamVikaren.dks emnebank med kompetente vikarer
  • 12 ugers prøvetid: Lær din nye medarbejder godt at kende, inden du fastansætter
  • Find ud af, om I har den rette kemi
  • Skift medarbejderen ud når som helst i prøveperioden
  • Opnå stor fleksibilitet
  • Få større sikkerhed, før at I ender med den helt rette medarbejder.

Vil du høre mere om rekruttering med Try & Hire?

Kontakt dit lokale TeamVikaren.dk-kontor

Find dit lokale vikarbureau

Har du brug for arbejdskraft nu og her?

TeamVikaren.dk har en stor emnebank med vikarer inden for en række brancher og fagområder. Vi kan med kort varsel – ja, faktisk fra dag til dag – sende en vikar, som kan assistere, når du har akut brug for ekstra hænder.

Læs mere om vikarløsninger hos vikarbureauet TeamVikaren.dk